marime text:

VIDEO SOCANT: Trei barbati iranieni spanzurati in piata publica, in fata unei multimi in delir

Au fost executati intr-un mod barbar, cum numai in Evul Mediu se intampla, pentru ca au "suparat" divinitatea. Cei trei barbati au trecut in lumea celor drepti in fata unei multimi insetata de sange.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei trei barbati au fost pregatiti pentru spanzuratoare in piata publica. Mai multi spectatori au filmat imaginile cu telefoanele mobile, intentionand probabil sa pastreze inregistrarea alaturi de cele ale evenimentelor fericite din familie.

In minutele dinaintea executiei, multimea a strigat ca la meciurile de fotbal, iar cand celor trei li s-a dat drumul in streang, spectatorii au inceput sa aplaude bucurosi si sa-l invoce pe Allah.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuMIAU (2013-04-04 17:29:13)
AMERICANII.................................
raspunde »
George (2011-08-04 00:24:19)
pentru ralu... Mai intai citeste BIblia, si dupa aceea sa ai tupeul sa citezi din ea. Expresia idioata "crede si nu cerceta" nu este scrisa in BIblie. Din contra, scrie: "cercetati toate lucrurile, dar luati ce este bun" (1 Tesaloniceni 5:21). Asa ca medicoritatea de care vorbesti cred ca are leghatura cu tine. Apoi pentru altii: nu confundati Biblia cu Coranul sau pe Allah cu Dumnezeu, Tatal Domnului Cristos. Varianta "toti credem in acelasi Dumnezeu" e infirmata de ceea ce vedeti aici.
raspunde »
PERSIAN (2011-02-02 15:47:38)
INSEAMNA CA NU STITI CE SA SCRITI PT CA EI A OMORIT CU BOMBA ZECE DE OAMENII .EU NU ZIC CE VEDETI E BINE DAR TREBUIA SA FIE TOT IN PUSCARIE CUM E IN AMERICA. DAR EI FAC PT ALTII CARE VOR VEDEA SI SA NU MAI FAC ASA CEVA. SI NU E FRUMOS SPUNETI ASA RAU DE IRANIANII PT CA ORIUNDE DIN LUME SI AICI IN ROMANIA SUNT OAMENII BUNI SI RAI
raspunde »
Alexa (2011-01-04 18:56:03)
cat de prosti sunt cei din ?galerie? nu cred ca exista asa oameni
raspunde »
eo (2010-12-19 22:38:37)
Mandru ca sunt ateu! oamenii astia ar trebui sa fie ei omorati, de la prumu credincios sclav pana la ultimu preot care violeaza copii. trag p*** in biserica si religia lor
raspunde »
Penibil (2010-12-15 09:48:21)
Condamnati ideea de dinte pentru dinte dar ati vrea sa ii vedeti pe toti morti. Sunteti mai retarzi ca ei. P.S. Sa crezi ca au fost spanzurati doar pentru ca au suparat divinitatea arata cat esti de limitat. Manipularea continua iar credulii sunt pe pozitie.
raspunde »
PanteraXIII (2010-12-14 19:09:17)
un ***** mare toata treaba, daca e sa fie ca supar divinitatea si ca injur, eo ar trebui sa fiu spanzurat de vreo 100 de ori pe zi:))
raspunde »
Fane Babanu (2010-12-14 02:13:32)
Natia lor de retardati mintali si religiosi. Pana si spanzuratii colaboreaza sa li se puna streangul. In ce secol traim daca sunt obligati ce sa gandeasca si ce sa vorbeasca ???
raspunde »
simy (2010-12-14 01:02:12)
da.....voi credeti ca daca tiganii ar avea o tara a lor ar fi mai civilizata/?:)).....95% din tigani au sange de *****,,,fura, mint, cersesc ,amenintari , nespalati , needucati , talharii , batai(chiar si intre ei) ...tot ce vrei sa te fereasca dumnezeu sa ai vecini tigani,,,,astia care zic ca ce avem cu tiganii.....nu stiti cum e sa ai vecini tigani sau sa locuiesti in zona lor...cei mai sadici oameni.....isi merita astia soarta....
raspunde »
cipa (2010-12-12 19:25:57)
niste primitivi ......niste neandartali.....cum poti sa aplauzi cand cineva se chinuie sa respire......oameni ca astia nu ar trebui sa existe pe pamant......auzi ia spanzurat ca a suparat "divinitatea"......pai si ce au rezolvat cand au facut asta...nimic.....pt ca ei au facut un pacat mai mare ..........auzi la iei sunt credinciosi.......sunt cei mai sadici ******........simt o scarba si leasi vomita in gura
raspunde »