marime text:

VIDEO SOCANT: Torturat si obligat sa recunoasca crime pe care nu le-a comis

Chiar in prima zi a anului 2011 din Irak este semnalat un caz grav de incalcare a drepturilor omului. Un tanar a indurat torturi cumplite si obligat sa recunoasca crime pe care nu le-a comis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mohamed Fadel Mohamed Al-Fahedawi, un tanar care traieste in regiunea de vest a Irakului, a fost arestat de politia irakiana si dus intr-un centru de detentie situat la 480 de kilometri de Bagdad, unde a fost batut si torturat. In interiorul inchisorii, tanarul a reusit sa faca o inregistrare cu telefonul mobil in care si-a spus povestea si a aratat semnele loviturilor suportate.

In film a spus numele persoanelor care l-au torturat. A reusit sa strecoare inregistrarea in afara inchisorii si a facut apel ca aceasta sa fie trimisa in Danemarca, la rudele lui, care ar putea sa-i salveze viata.

AL-Fahedawi spune in inregistrare ca a fost legat de maini, agatat cu capul in jos, biciuit si electrocutat. A fost dus apoi intr-un cimitir unde cei care l-au retinut au tras focuri de arma in directia lui si l-au amenintat ca-i violeaza sora daca nu recunoaste ca a ucis civili irakieni.
 
Sub amenintari, tanarul a semnat apoi un denunt, iar acum isi asteapta sentinta care nu poate fi alta decat condamnarea la moarte.

La finalul inregistrarii care ar putea sa-l salveze, tanarul jura ca nu este vinovat de nicio crima din cele pe care le-a recunoscut sub amenintarea cu moartea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu