marime text:

VIDEO SOCANT - batran torturat, legat de gat si tarat pe strada de soldati

Niste BESTII - numai asa pot fi caracterizati niste soldati pakistanezi, care au torturat intr-un mod cumplit un batran de aceeasi nationalitate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.L-au batut pana l-au umblut de sange, apoi l-au legat de maini si de picioare si l-au tarat pe strada. Din cand in cand il loveau cu picioarele in cap si il amenintau cu arma.

Unul din soldati a filmat scenele si din imagini se vede cum calailor le face mare placere sa-l tortureze pe batran.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuuzzy (2011-10-23 17:47:41)
sunt nijte criminali maaaa cum au putut sa faca asa ceva cu un batran maaaaaaaaa astia sunt cainiii cea mai urata rasa este pakistan
raspunde »
pt anna (2011-09-18 14:05:12)
bine spus anna! @vlad tepes nu zau ca ar trebui sterse?cum raman cu oamenii de rand nevinovati? tu sti macar de ce vlad tepes a fost asa crud?iti spun eu de ce,a fost bolnav psihic,sa fi dat de tatal tau ca si garantie la curtea otomana si sa ai camera cu geamul langa patratul pt executie si sa fi martor de copil la asa ceva,tu ai mai fi sanatos la minte????? urati pe cei musulmani pt ca sunt bestii,dar ridicati in slavi pe hitler ca a omorat evrei,cre(s)tinismul nu a facut crime in numele "domnului" ?nu a tinut europa 1000 si ceva de ani in evul mediu ?perioada mai inapoiata ca si antichitatea! toti sunteti niste rasisti!niste dobitoci! mai bine nu v-ati mai uita in curtea vecinului si ati face ceva productiv pt voi insiva si societate in loc sa comentati prostii pe net si sa ascultati manele.
raspunde »
Anna (2011-09-16 15:58:44)
nu zau? Va este "scarba" de violenta, dar trebuie trasi in teapa, va bagati in ei toate cele? Nu sunteti voi nici la glezna unui Caine. Cum indrazniti sa jigniti aceasta creatura divina comparandu-l cu niste sadici criminali infecti? Cat despre alte state, stai in banca voastra, ca nu ati terminat treburile din Romania
raspunde »
vlad tepes (2011-07-02 00:21:20)
pakistatul, iranul si afganistanul ar terbui sterse de pe fatza pamantului.. sa-i bata DUMNEZEU.. nimik nu va ramane pedepsit.. amin..
raspunde »
Geoka (2011-06-28 12:11:23)
sA LE BAG PU.LA IN GU.RA DE CAINI DE SUNT.bAGA.MEAS PU.LA IN NAFURA LOR
raspunde »
luciano (2011-06-27 16:22:49)
niste cainii.....ar trebui dati pe mana lu vlad tepes.
raspunde »
biancaneve (2011-05-27 13:06:40)
Nu mai vezi in lumea asta doar rautate,ura si crime ...nu mai au mila de nimeni fie el batran,tanar sau copil.Mie scarba de ceea ce am vazut...bietul om.
raspunde »