marime text:

VIDEO SENZATIONAL - Talharul pe care nu l-a mai ajuns cagula exact in momentul jafului

Un talhar din Carolina de Sud a fost urmarit de un ghinion teribil chiar in momentul unui jaf. Insa pentru hohotele de ras pe care le-a starnit si pentru faptul ca pana la urma nu a mai reusit sa fure nimic politia ar trebuie sa fie mai ingaduitoare cu el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul, inarmat cu un pistol, a vrut sa-si descopere doar gura in momentul in care a intrat in magazinul pe care voia sa-l jefuiasca. Insa cagula parca a intrat la apa brusc, i-a sarit de pe cap si i-a dezvaluit figura in fata camerelor de supraveghere.

Acesta a incercat de mai multe ori sa-si ocopere la loc fata, insa masca i-a dat mari batai de cap. Pana la urma a reusit sa-si ascunda chipul, s-a dus la vanzator si l-a rugat frumos sa uite ca i-a vazut chipul.

Ghinionul l-a urmarit insa pana la capat, pentru ca n-a reusit sa deschida casa de marcat. Si-a dat seama ca a fost filmat de sistemul de supraveghere si a iesit in viteza din magazin, iar acum este cautat de politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu