marime text:

Patru romani, morti in Ungaria. Pasagerii autocarului spun ca soferul era EPUIZAT!

Zorii au adus moarte, multa durere si lacrimi, pe o sosea din Ungaria. Cinci romani si un solvac s-au stins intr-un accident infricosator, iar alti 23 au rani serioase. Ai nostri plecasera cu un autocar de la Bucuresti, catre Spania. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In Ungaria, cel de la volan ar fi atipit si a intrat cu putere intr-un camion. Pasagerii au deja o ipoteza soc: soferul roman, abia s-ar fi intors dintr-o cursa la fel de lunga si probabil era epuizat. Sefii lui resping aceasta varianta.

Cosmar este un cuvant prea bland pentru tot ce au trait cele 40 de suflete, marti dimineata, la ora 6.00. Autocarul in care se aflau ajunsese in apropierea frontierei cu Slovenia, pe un drum national din Ungaria. Multi dintre pasageri dormeau cand infernul s-a dezlantuit.

Autocarul s-a rasucit de-a curmezisul soselei, iar cabina camionului a fost pur si simplu pulverizata. Cisterna, incarcata cu un lichid pentru extinctoare, s-a spart, iar substanta s-a imprastiat peste tot.

In timp ce pompierii incearcau sa recupereze din autocar lucrurile calatorilor, paramedicii s-au ocupat de raniti. 23 de oameni au primit ajutor in ambulantele ajunse la fata locului. Unul dintre ei, aflat in stare critica, a murit ceva mai tarziu la spital.

Vinovat pare sa fie, spun anchetatorii maghiari, soferul roman. Iar argumente ar fi, dupa spusele pasagerilor.

Erau totusi inca doi soferi, care asigurau schimbul in acest caz. Fiecare are un card care inregistreaza cat a condus si la orice verificare, poate fi sanctionat. Mai mult, amenzile pentru nerespectarea timpilor de odihna ajung si pana la 17.000 de lei. Asa ca transportatorii refuza sa creada ca unul dintre ei a riscat asa ceva. Conducerea companiei precizeaza ca soferii merg exact asa cum prevede legea.

Din accident, doar 11 pasageri au scapat fara rani. Cu totii au fost dusi la primaria din localitate, iar un alt autocar i-a preluat, pentru a-i duce mai departe, catre Spania.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu