marime text:

VEZI cum reusesc doi ucraineni neinarmati sa jefuiasca o banca in mai putin de un minut/ VIDEO

In cateva zeci de secunde au golit casieria, au spart ghiseul si au mai batut si un angajat. Asta e "performanta" a doi talhari din Ucraina pe care politia nu a reusit sa-i prinda la doua saptamani dupa jaf, desi nu purtau cagule.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In imaginile surprinse de camerele de supraveghere din banca se vede cum cei doi intra foarte hotarari in banca din orasul Lutsk, il reduc la tacere cu cativa pumni pe paznicul care oricum era cam adormit, dupa care sparg fereastra de la ghiseu si sar peste tejghea, ca sa-si ia singuri banii.

Si-au umplut geanta in cateva secunde, dupa care au escaladat din nou tejgheaua si au parasit in fuga banca, lasandu-i perplexi pe toti angajatii.

Cei doi talhari isi ascundeau fetele cu niste glugi si politia a sperat ca-i va prinde usor, dar dupa doua saptamani nu a gasit niciun indiciu despre autori. A facut publice inregistrarile camerelor, in speranta ca se vor gasi persoane care sa-i recunoasca pe cei doi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu