marime text:

Vezi cum au "tunat" politistii doua super-masini, care costa aproape 2 MILIOANE DE EURO!

Degeaba ai platit 2 miliarde de euro pe un magazin din Londra, daca n-ai voie sa-ti parchezi in fata lui supercarurile pe care ai dat aproape 2 milioane de euro! S-a convins de asta familia regala din Qatar, care a achizitionat recent reprezentanta Harrods si s-a trezit ca are rotile blocate la doi bolizi, pentru stationare ilegala.
Vezi cum au  tunat  politistii doua super-masini, care costa aproape 2 MILIOANE DE EURO!

Politistii nici nu s-au uitat ca a de-a face cu un Koenigsegg CCXR (1,4 milioane de euro) si un Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce (400.000 de euro) si au instalat dispozitivele de blocare a rotilor, spre surprinderea trecatorilor. Potrivit Daily Mail, ambele masini sunt facute la comanda in culoarea "baby blue", reprezentativa pentru familia regala.

Mai mult ca sigur, proprietarii n-au trebuit sa caute prea mult prin portofel pentru a gasi cei nici 200 de euro pentru plata amenzii.

Koenigsegg-ul - unul dintre cele sase modele existente in lume - poate atinge viteza uimitoare de 400 de km/h si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 2.9 secunde. Totul, gratie celor peste 1.000 de cai putere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu