marime text:

VEZI ce scuza jalnica a avut un barbat care a fost prins facand sex cu un cadavru!

Richard Elwood Sanden a fost confuz in declaratii... Prima data le-a spus politistilor ca era prea beat ca sa-si dea seama ca femeia era moarta. Ulterior a spus ca in timpul actului si-a dat seama ca "iubita" lui era moarta, dar n-a mai fost capabil sa se opreasca din act.
VEZI ce scuza jalnica a avut un barbat care a fost prins facand sex cu un cadavru!

Pana la urma, barbatul de 55 de ani, din Ohio, a fost tradat de inregistrarea video pe care a facut-o in timpul actului necrofil. Richard Elwood Sanden a ascuns filmul, dar politistii l-au descoperit la perchezitie.

Oribilitatea s-a petrecut in apartamentul barbatului. Femeia a intrat vie in casa lui, au baut si s-au drogat impreuna, dar la un moment dat a murit subit... Richard Elwood Sanden a fost suparat ca prietena lui si-a dat sufletul inainte sa faca sex si si-a spus ca daca n-a putut sa faca dragoste cu ea cat era vie, o poate face foarte bine si cu ea moarta.

Dupa actul sexual, barbatul a sunat la ambulanta si a anuntat ca femeii i s-a facut rau. Medicii insa au constatat ca era moarta de-a binelea si au chemat politia.

Din ancheta a rezultat ca barbatul nu este responsabil de moartea femeii, insa a fost arestat pentru necrofilie si detinere ilegala de droguri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu