marime text:

Veteran al armatei americane EXECUTAT prin injectie letala pentru ca si-a impuscat fiul de 19 luni

Un barbat de culoare, care in 2002 si-a impuscat fiul de 19 luni, a fost executat, marti, prin injectie letala in Texas, stat american declarat campion la aplicarea pedepsei cu moartea.
Veteran al armatei americane EXECUTAT prin injectie letala pentru ca si-a impuscat fiul de 19 luni
Timothy Adams, de 42 ani, a fost condamnat la moarte pentru uciderea fiului sau de 19 luni, impuscandu-l in piept de doua ori.
 
El a fost executat in inchisoarea Huntsville.
 
Timothy Adams, veteran al armatei americane, este al doilea condamnat la moarte in acest an, in Texas, stat ultraconservator din sudul Statelor Unite, campion in aplicarea pedepsei capitale, cu un total de 17 executii in 2010.
 
Povestea dateaza din 2002, cand sotia condamnatului a descoperit ca Adams tine un pistol in apartamentul lor, potrivit documentelor judiciare. Speriata, ea a plecat de acasa, iar in 20 februarie, a revenit cu copilul, Tim, pentru a recupera din lucruri. Barbatul i-a luat ostatici, astfel ca politia a sosit la fata locului, iar un specialist a incercat sa negocieze cu Adams.
 
In zadar, insa, la finalul actiunii, politistii au descoperit cadavrul copilului zacand.
 
Barbatul a spus politistilor ca sotia i-a facut rau, i-a luat copilul, asa ca a vrut sa-l omoare si apoi sa se sinucida.
 
Numarul pedepselor cu moartea si executiile tinde sa scada in SUA. Numarul de executii in 2010 a scazut la 45, la jumatate comparativ cu un deceniu in urma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu