marime text:

"Vand virgine cu 120.000 de lire sterline" - oferta unor proxeneti, pentru oameni de afaceri arabi

Din dorinta de a-si spori veniturile rapid si considerabil, niste proxeneti din Marea Britanie, de origine iraniana, si-au diversificat oferta; au scos la vanzare minore virgine pentru sume cuprinse intre 50.000 si 120.000 de lire sterline.
Vand virgine cu 120.000 de lire sterline  - oferta unor proxeneti, pentru oameni de afaceri arabi
Politia a aflat de aceasta “afacere” cand una din proxenete, Fatima Hagnegat, de 24 de ani, a lasat o “oferta” scrisa patronului hotelului Jumeirah Carlton din centrul Londrei, in care, printre altele, a precizat: “Oferim 12 fete cu varste cuprinse intre 14 si 20 de ani, care au fost special pregatite pentru astfel de activitati, pentru instruirea carora s-au investit sume importante”. Conducerea hotelului a alertat politia.
 
Un ofiter sub acoperire a intrat pe fir, s-a aratat interesat de “oferta” si a sunat la numarul de legatura precizat in scrisoarea lasata la hotel. A vorbit cu matusa Fatimei, Marohkh Jamali, de 41 de ani si a aflat ca “oferta” este chiar mai bogata decat cea initiala. Astfel, politistului, care s-a dat drept un om de afaceri de origine araba, i s-au oferit si minore de 13 ani, virgine, pentru care ar fi trebuit sa plateasca pana la 120.000 de lire daca dorea sa le defloreze.
 
In toata afacerea cele doua femei erau ajutate de Rasoul Gholampour, sotul Fatimei. Toti trei au fost arestati, iar politia mai cerceteaza in libertate si alte persoane care au avut legatura cu cei trei. Pana acum s-a stabilit in mod cert ca au plasat tinere din Marea Britanie, Iran si Europa de Est, insa nu se stie daca au gasit clienti pentru oferta lor speciala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu