marime text:

Vampirul din Kenya! A omorat 19 oameni ca sa sa le bea sangele si nu s-ar fi oprit decat la 100!

Un criminal in serie kenyan, care ucidea pentru a bea sangele victimelor, i-a condus pe politistii care se ocupa de cazul sau la locurile unde erau ascunse cinci cadavre. Philippe Onyancha a recunoscut ca a omorat anul trecut 19 femei si copii.
Vampirul din Kenya! A omorat 19 oameni ca sa sa le bea sangele si nu s-ar fi oprit decat la 100!

In varsta de 32 de ani, Philippe Onyacha a fost aproape sa fie linsat de multime, in momentul care a mers insotit de politisti in sudul orasului Naiorobi, unde au fost gasite trupurile a doua prostituate, pe care le-a ucis in aprilie 2009.

Fost agent de paza, barbatul a fost arestat saptamana trecuta, iar ulterior i-a condus pe politisti intr-o padure si o suburbie, unde isi ingropase alte doua victime, de asemenea femei.

Onyacha, care avea ca obiectiv comiterea a 100 de crime, sustine ca nu si-a violat niciodata victimele - numai femei si copii - dar a admis ca le-a baut sangele, ca parte a unui ritual.

"Nu pot sa spun ca i-am cunoscut pe cei pe care i-am omorat, pentru ca de fiecare data cand am simtit nevoia sa beau sange, am actionat imediat", le-a spus criminalul in serie jurnalistilor.

"Ne-a spus dezvaluit multe lucruri, dar mai are suficiente lucruri de spus", a declarat un ofiter, care a adaugat ca suspectul este inca interogat. Pana acum, el a marturisit ca a comis 19 crime.

Politistii au retinut in acest caz si un profesor, despre care Philippe Onyancha a afirmat ca l-a initiat in ritualul ucigas.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu