marime text:

"Vampiri" in Noua Zeelanda - au ucis un om si i-au baut sangele!

Trei persoane au fost invinuite in Noua Zeelanda de uciderea unui om, dupa ce l-au muscat, apoi i-au baut sangele, pe motiv ca victima i-a facut avansuri prietenei unuia dintre ei.
Vampiri in Noua Zeelanda - au ucis un om si i-au baut sangele!

James Brooks (22 de ani) si Xenia Borichevsky (19 ani) au aparut, miercuri, in fata instantei de Wellington, iar impotriva lui James Orr (19 ani) a fost emis un mandat de arestare, in legatura cu crima care a avut loc in februarie, in capitala Noii Zeelande.

Potrivit presei locale citate de AFP, James Brooks a spus ca toti trei au muscat victima, negand insa ca i-au baut sangele. "Nu am fost eu. Arat ca un vampir? Eu ies in timpul zilei", a spus el dupa proces.

Brooks a mai spus ca el a fost cu prietena lui, cu un alt prieten si cu victima atunci cand a avut loc agresiunea, dupa o petrecere. Potrivit lui Brooks, victima a fost muscata pentru ca i-a facut avansuri prietenei lui.

"Da, l-am muscat pe acel om pentru ca i-a facut avansuri prietenei mele. Ea si prietenul meu l-au muscat, de asemenea", a declarat James Brooks.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu