marime text:

Vamesii rusi sunt mai tari decat ai nostri! Danseaza pe mese cu fete despuiate si beau sampanie/ VIDEO

Videoclipul unei formatii rusesti in care agenti de la vama Vladivostok din Extremul Orient danseaza pe mese si beau sampanie alaturi de o tanara femeie cu sanii goi este foarte populara pe Internet in Rusia, provocand nemultumirea conducerii vamilor de la Moscova, transmite AFP.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inregistrarea, intitulata "Regulile vamale de la Vladivostok" a fost postata online marti pe site-ul YouTube si a fost vizionata miercuri de zeci de mii de ori.
 
Ea prezinta un Rolls Royce si tinere fete dansand intr-o camera luxoasa de hotel, acest cadru corespunzand foarte putin cu imaginea obisnuita de la punctele vamale, in conditiile in care vama era o institutie temuta de rusi chiar din perioada sovietica.
 
Prezentata la buletinele de stiri de televiziunea publica, inregistrarea video a provocat o puternica reactie a conducerii vamilor de la Moscova.
 
Ofiterii care figureaza in inregistrare risca "sanctiuni severe, mergand pana la concediere", a declarat purtatorul de cuvant al vamilor ruse, Vladimir Zubkov, citat de agentia Interfax.

Imaginile cu vamesi incep la minutul 3 si 50 de secunde.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu