marime text:

V-a parut rau de "frumoasa" desfigurata cu acid? N-ar trebui! A INVENTAT TOTUL!

Intreaga lume a fost impresionata pana la lacrimi de drama tinerei din Statele Unite, care sustinea ca o necunoscuta a abordat-o pe strada si i-a aruncat cu acid in fata, nu inainte de a-i spune: "Hei, frumoaso! Nu vrei sa gusti din asta?". Bethany Storro a marturisit insa ca totul a fost o minciuna si ca si-a provocat singura arsurile grave de pe chip.
V-a parut rau de frumoasa desfigurata cu acid? N-ar trebui! A INVENTAT TOTUL!

Tanara a cedat si le-a spus politistilor adevarul, in momentul in care acestia au venit sa-i perchezitioneze casa, deoarece devenisera suspiciosi cu privire la povestea pe care Bethany le-a spus-o.

Oamenii legii n-au reusit inca sa afle motivul pentru care femeia in varsta de 28 de ani a inventant atacul cu acid si spun ca nu e clar daca ea va fi pusa sub acuzare. "Lucrurile au luat o amploare mai mare decat se astepta", au dezvaluit anchetatorii.

Primele semne de intrebare in legatura cu acest caz au aparut in momentul in care un jurnalist a discutat cu oamenii strazii care isi fac veacul in parcul unde ar fi avut loc incidentul, iar acestia i-au spus ca tanara era singura, in momentul in care s-a aruncat la pamant si a inceput sa tipe.

In plus, femeia, care si-a pierdut aproape total auzul, dupa ce a avut meningita spinala in copilarie, nu ar fi putut sa auda ce i-a spus atacatorul.

Detectivii au anuntat ca incearca sa gaseasca o modalitate prin care Bethany sa returneze donatiile primite si ar putea fi obligata sa plateasca si costurile anchetei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu