marime text:

Urmarire spectaculoasa! Hot de masini scapat printre degete de politistii australieni

Un tanar australian a furat mai multe masini si a pus pe jar peste 100 de politisti, care l-au urmarit ore in sir in orasul Perth. A fost arestat si dus la spital, dar a fugit din nou, de sub nasul echipajelor. Acum i s-au pregatit vreo 20 de capete de acuzare, grave. Numai sa-l prinda cineva!
Urmarire spectaculoasa! Hot de masini scapat printre degete de politistii australieni

In prima faza, spune politia, suspectul, in varsta de 22 de ani, a furat o masina dupa ce i-a amenintat pe ocupanti cu un ciocan.

Mai bine de sapte ore a durat urmarirea, la care au participat peste 100 de ofiteri de politie. Localnicilor li s-a cerut sa se incuie in case, iar soferilor sa-si blocheze portierele, pentru ca, dupa cum se auzea in megafoane, fugarul este "extrem de periculos". 

In imaginile filmate din elicopter se vede cum vehiculul urmarit face slalom prin trafic si evita un baraj al politiei. Cand politistii sunt pe punctul de a pune mana pe el, barbatul sare din masina, traverseaza in fuga o strada si obliga alt sofer sa-i dea masina.
.
Cand demareaza, aproape ca loveste un politist care incerca sa-l opreasca. Potrivit autoritatilor, a incercat sa repete figura cu alti trei soferi, dar n-a mai reusit.

In cele din urma, a fost prins, dupa ce a lovit si a rasturnat o masina, in care nu era nimeni. Insa, in timp ce era examinat la spital pentru cateva rani usoare, a reusit sa fuga din nou, chiar de sub nasul agentilor care il pazeau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu