marime text:

Urmarire la peste 250 km/h! Un motociclist incearca sa scape de politie! IMAGINI SPECTACULOASE

A crezut ca daca goneste cu peste 250 de kilometri la ora, va scapa de masina de politie aflata pe urmele lui. E greseala pe care a facut-o un motociclist din Statele Unite, oprit dupa o cursa nebuna pe sosele din Michigan.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul in varsta de 20 de ani mergea cu viteza se dadea in spectacol alaturi alti patru pasionati de motoare, in momentul in care au fost observati de un echipaj de politie. A fost singurul care nu a oprit la semnalul agentilor, care au plecat apoi in urmarirea lui.

Vazand ca nu este chip sa scape de masina oamenilor legii, motociclistul s-a recunoscut invins si a tras pe dreapta. El a recunoscut ca a gonit si cu 250 km/h in timpul urmaririi si risca sa ajunga la inchisoare, mai ales ca asupra lui a fost gasita marijuana.

Cat despre politistul care s-a incapatanat sa-l urmareasca pe vitezoman, acesta nu a primit doar laude - unele voci il acuza ca a pus in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu