marime text:

Una din femeile "violate" de fondatorul Wikileaks recunoaste ca l-a urmarit luni de zile si a vrut sa faca sex cu el

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, ramane in inchisoare, dupa ce un tribunal britanic a refuzat eliberarea lui pe cautiune. Teoretic, ar urma extradarea sa catre Suedia, tara in care este acuzat de mai multe delicte sexuale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cum politia si procuratura de la Stockholm au "sarit" cu nonsalanta mai multi pasi regulamentari, in presa internationala se vorbeste tot mai insistent de incercarile de intimidare si compromitere a celui care a declansat scandalul "Cable-gate".

Chiar daca va iesi din arest, fondatorul Wikileaks ar mai putea ramane in Regatul Unit cateva luni.

Punctul forte al apararii il constituie tocmai acuzatiile celor doua femei, care se declara victimele lui Assange. Prima dintre ele, o cunoscuta activista feminista, il acuza pe Assange ca si-a "sabotat" prezervativul folosit in timpul unei intalniri amoroase liber consimtite. Nu aflam insa si motivul unui astfel de gest.

Cea de-a doua femeie recunoaste singura ca l-a urmarit luni bune pe internet pe Assange si a facut tot posibilul sa-l cunoasca personal, inclusiv sa aiba o relatie sexuala cu el.

Daca adaugam faptul ca politia suedeza a emis primul mandat de arestare, inainte ca cele doua femei sa depuna o acuzatie oficiala, suspiciunile privind o conspiratie anti-Assange, si implicit anti-Wikileaks, capata greutate.

In mijlocul acestor controverse, Wikileaks a anuntat ca va continua seria dezvaluirilor. Site-ul continua sa functioneze, in ciuda presiunilor politice si financiare, gratie a peste 200 de asa zise site-uri oglinda, create de sustinatorii lui Assange.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu