marime text:

Un vitezoman care depaseste pe partea dreapta se rastoarna cu masina! VEZI VIDEO

A confundat soseaua cu o pista pe curse, iar perceptia i-a fost data peste cap, la propriu! Este vorba de un sofer din Rusia, care avea camera de bord pornita, in momentul in care a inceput un slalom inconstient printre masini.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din cauza vitezei, a sesizat prea tarziu intentia unui sofer de a vira la dreapta si i-a izbit acestuia masina din spate, rasturnandu-se apoi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuAlin (2012-08-05 10:09:43)
Cei care dati vina pe soferul cu camera pe bord.studiati codul rutier.Poate fi amendat pt viteza daca e depistat,iar cel care a virat dreapta pt neacordare de prioritate.Nu conteaza ce viteza avea cel de pe banda 1.
raspunde »
CIPPRIANN (2011-08-21 15:00:59)
ba mai dati-va-n **** mea cu viteza voastra de pensionari. nu are legatura viteza,ca si incet daca mergea tot dadea in ala care el dupa banda 2 vireaza la stnga... asta putea merge si cu viteza luminii ala tot nu avea dreptu sa vireze stanga dupa banda 2.... soferii pwlii care sunteti...
raspunde »
cucurigu (2011-08-10 20:56:43)
eu nu vad nici o depasire .omul a intrat pe banda a1a ,pentru ca era libera . ce a facut ilegal ? daca facea slalom ,OK ,era depasire . poti spune ca a depasit autobuzul ,dupa care a intrat pe banda a1a .daca sunteti atenti ,observati ca mai vrea unul sa vireze la dreapta ,dar renunta ,tocmai ca vine asta . al doilea insa ,nuuuuuu ,dau semnal ...si ma bag (ca majoritatea berbecilor din bucuresti) , "lasa ca franeaza fraieru' " . soferisti ,cu comentarii de doi lei . sau apropos ,cei ce il acuzati ,aveti permis ?
raspunde »
dan (2011-06-21 20:33:56)
A fost vina lui pt ca avea viteza!! copii facuti din labba..Din aia este o limita de viteza, mai face unu stanga-dreapta,e oras nu-i autobahn acolo.
raspunde »
Cristi (2011-06-21 17:23:44)
Imi pare rau ca nu pot raspunde, dar asta se numeste DEVANSARE. Si DA cand o iei pe dreapta in situatia in care ala merge cu 80 pe autostrada tot devansare se numeste.
raspunde »
George (2011-06-20 19:37:12)
DEPĂȘÍ, depășesc, vb. IV. Tranz. 1. A întrece pe cineva sau ceva care merge în același sens; a lăsa în urmă. Art. 149. - (1) Depasirea vehiculelor se face numai pe partea stânga, în sensul de mers, cu exceptia celor ai caror conducatori au semnalizat si s-au încadrat corespunzator schimbarii directiei de deplasare spre stânga si a tramvaielor, care se depasesc pe partea dreapta. Esti mai "Pitesti" decat autorul.
raspunde »
aldo morro (2011-06-20 18:55:47)
Ai dreptate Ciui! El era pe banda lui,nu a depasit pe nimeni, Autorul articolului poate a invatat regurile de circulatie la Pitesti!
raspunde »
Ciui (2011-06-20 17:45:42)
Intr`un fel nu cred ca e vina lui ... el era pe banda lui .... ala care a facut dreapta dupa a doua banda ar fi vinovat ... sa nu mai zik k nu a dat nici semnal ... eu unu asa vad situatzia
raspunde »