marime text:

Un VIBRATOR urias - cadoul cu care o profesoara a vrut sa-si seduca eleva!

Femeia de 40 de ani a recunoscut ca este bisexuala si a facut o pasiune nebuna pentru eleva de 14 ani, pe care o considera extrem de sexy. Timp de 8 luni, profesoara a hartuit-o pe adolescenta, iar in final fata s-a destainuit parintilor pentru ca nu mai suporta presiunile la care era supusa.
Un VIBRATOR urias - cadoul cu care o profesoara a vrut sa-si seduca eleva!

Cheryl B. Bremble, profesoara la un liceu din Pennsylvania, i-a trimis sute de mesaje cu continut sexual elevei sale. Fata a considerat totul o joaca la inceput si i-a raspuns. In timp, profesoara a inceput sa-i faca propuneri indecente, i-a daruit lenjerie intima si de cateva ori a avut conversatii directe cu fata in care i-a marturisit ca era atrasa de ea si o doreste.

Cheryl B. Bremble i-a daruit la un moment dat un vibrator urias fetei si i-a spus ca intr-o zi spera sa-l foloseasca impreuna, dar pana atunci ar vrea sa se antreneze singura cu jucaria. Darul i-a fost dat fetei chiar in sala de clasa, dupa ce au plecat ceilalti elevi.

In urmatoarele mesaje profesoara se interesa daca adolescenta a folosit cadoul: "Ai testat cadoul pe care ti l-am dat? Este unul foarte bun."

La sfarsitul lunii mai, tanara n-a mai rezistat presiunilor profesoarei si le-a povestit parintilor totul. Acestia s-au dus la politie, iar saptamana aceasta profesoara a fost arestata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu