marime text:

Un vas cu doi marinari romani la bord, disparut fara urma in largul coastelor Africii!

Situatie disperata in familiile unor ofiteri romani din Constanta, care au disparut cu tot cu nava in largul coastelor Africii. Marti se implinesc 5 zile de cand comunicatiile cu vasul au fost intrerupte, iar autoritatile din Romania nu au nicio veste despre situatia celor de la bord.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Rudele celor doi marinari constanteni, unul dintre ei comandantul navei si celalalt ofiter mecanic, spun ca nava a disparut pe 8 iunie.

Vasul Aristofanis, incarcat cu 11.000 de tone de gaz petrolier, se afla atunci in largul coastelor Africii de Vest, in dreptul Beninului.

Echipajul vasului sub pavilion Liberia este alcatuit din 25 de marinari, majoritatea filipinezi. Alaturi de cei doi romani, la bord se mai afla alti doi ofiteri rusi.

Initial s-a crezut ca nava ar fi fost capturata de pirati, dar potrivit Federatiei Internationale a Transportatorilor, daca acest lucru s-ar fi intamplat, rapitorii ar fi luat deja legatura cu armatorul, pentru rascumparare.

Asadar, scenariile luate in considerare acum sunt chiar mai negre decat acesta.

Familiile marinarilor romani au cerut si ajutorul Ministerului de Externe, dar deocamdata nimeni nu are vreo veste pentru bietii oameni.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu