marime text:

Un tigan roman traia in LUX in Anglia, facand trafic cu copii

Un rom din Romania, care a trait in lux fraudand sistemul de taxe cu aproximativ 114.000 de lire sterline, a fost condamnat la inchisoare, in urma cu o zi, informeaza The Sun, in editia electronica.
Un tigan roman traia in LUX in Anglia, facand trafic cu copii
Ilie Schian, in varsta de 47 de ani, 47, a cheltuit banii pe masini si moticiclete scumpe. De asemenea, el a construit pentru familia sa o casa cu noua dormitoare, in Romania.
 
Barbatul - condamnat la trei ani de inchisoare - este suspectat ca ar face parte dintr-o resea care ar fi traficat in Marea Britanie 181 de copii care erau obligati sa cerseasca sau sa fure din buzunare.
 
El a solicitat azil in marea Britanie, folosind un nume fals, si compensatii de 113.889 de lire.
 
Schian a cumparat terenuri in Romania, un BMW, un Audi 4x4, motociclete, plasme TV si alte electronice, potrivit acuzatiilor expuse in fata magistratilor din sudul Londrei.
 
Judecatorul James Wadsworth i-a spus acuzatului: "Ai facut tot posibilul pentru a insela publicul. In mod deliberat ai profitat de aceste avantaje de care te-ai bucurat".
 
Schian a recunoscut acuzatiile de frauda si de inselaciune.
 
El a fost arestat dupa ce au fost prezentate probe de catre politia din Marea Britanie si din Romania. Probabil ca acuzatul va fi trimis inapoi in Romania, unde alti 26 de membri ai retelei au fost deja trimisi in judecata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu