marime text:

Un talhar a fost muscat de un caine politist, l-a muscat si el si acum da statul in judecata!

Un barbat care a fost muscat de un caine politist in timp ce fugea de la locul unei talharii si care, la randul sau, l-a muscat pe patruped, da in judecata autoritatile, pentru abuz de forta si pentru ca ofiterii au refuzat sa-i dea insulina in timpul interogatoriului, potrivit The Arizona Republic.
Un talhar a fost muscat de un caine politist, l-a muscat si el si acum da statul in judecata!
Eric Sullivan (33 de ani) sustine ca, in urma cu un an, drepturile civile i-au fost incalcate in timp ce fugea de la locul unei talharii comise de el insusi in Glendale.
 
Barbatul a spus ca a fost urmarit de un caine politist, care a sarit pe el si l-a muscat. Politistii au raspuns acuzatiei spunand ca si Sullivan a muscat cainele, provocandu-i rani.
 
Sullivan a mai spus ca, in timpul interogatoriului de la sediul politiei, ofiterii au refuzat sa-i dea insulina, el fiind diabetic, astfel ca ar fi avut o criza de diabet in celula in care a fost inchis.
 
Avocatul barbatului a depus actiune in instanta in 18 martie, cerand despagubiri in valoare totala de 450.000 de dolari.
Sullivan este, in prezent, inchis intr-o inchisoare din Arizona, unde are de ispasit o pedeapsa de sapte ani de inchisoare, pentru talharia comisa in Glendale.
 
Autoritatile date in judecata nu au comentat, deocamdata, actiunea barbatului.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu