marime text:

Dorel Marcu, romanul care si-a ucis iubita in Spania, apoi i-a aratat cadavrul pe webcam tatalui sau!

Teribila crima s-a petrecut luni, intr-o suburbie a Madridului, acolo unde locuia cuplul de un an si jumatate. Dorel Marcu, de 21 de ani, a ucis-o pe iubita lui insarcinata in luna a 5-a, Viorela Moldovan, de 19 ani, apoi l-a contactat pe internet pe tatal lui si i-a aratat cadavrul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce arata cadavrul pe webcam, Dorel Marcu i-a spus tatalui sau ca avea de gand s-o ucida si pe sora femeii, o adolescenta de 13 ani.
 
Insa barbatul n-a apucat sa comita a doua crima pentru ca tatal lui, care locuieste in Copsa Mica, a sunat imediat la Politia Sibiu, iar ofiterii de aici i-au alertat pe colegii din Spania.
 
In jumatate de ora, criminalistii erau la usa barbatului, dar cum acesta n-a vrut sa deschida, au obtinut de urgenta un mandat de la judecator si au intrat cu forta in locuinta. Au gasit cadavrul femeii si pe Dorel Marcu, ce se afla in stare de soc.
 
Marcu a strangulat-o pe pe iubita lui in fata celor doua minore care locuiau cu ei - fiica femeii, de 3 ani, si sora ei mai mica, de 13 ani.
 
Cei doi locuiesc in Spania de un an si jumatate, intr-un cartier rau famat, iar politia inca nu stie daca aveau vreo ocupatie. Vecinii cuplului au spus ca au auzit scandal in locuinta lor, insa nu li s-a parut nimic suspect pentru ca certurile erau frecvente intre cei doi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu