marime text:

Un roman a aruncat cu oua in presedintele Germaniei! VEZI VIDEO

Un roman ne face de ras in toata Germania. Barbatul l-a atacat cu oua chiar pe seful statului, dupa care a marturisit senin ca, de fapt, il tintea pe premierul unuia dintre landuri.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din fericire, in afara de stanjeneala momentului, niciun oficial nu a patit nimic, iar romanul a "castigat un sejur" in arestul politiei. Individiul are o fixatie cu personalitatile de prim rang si este la a 3-a isprava de acest fel.

Zi frumoasa si aparent lipsita de incidente la Wiesbaden. Coloana oficiala ajunge nemteste la evenimentul programat in oras, iar presedintele Christian Wulff coboara din limuzina si saluta multimea. Cand, in loc sa primeasca flori, este lovit cu oua.

Luati prin surprindere, agentii de securitate s-au regrupat rapid si l-au imobilizat pe atacator, in timp ce presedintele Wulff si ceilalti politicieni incercau sa se lamureasca ce se intampla. In ceea ce-l priveste, seful statului german a ales sa glumeasca pe seama pataniei.

E drept, ca proiectilele nu-l vizau pe Christian Wulff, ci pe premierul landului Hessa, lovit in plin de prima salva.

Potrivit publicatiei BILD, totul a pornit de la un inginer roman de 48 de ani, identificat doar ca Adrian V., stabilit in Germania de mult timp si care nu este la primul incident de acest gen.

In urma cu 4 ani, el l-a tras de guler pe presedintele de atunci, Horst Koehler, cand iesea de la Targul de Carte de la Frankfurt. Voia sa-i atraga atentia ca atat imigrantii, cat si rezidentii cu acte in regula, fac fata cu greu conditiilor din Germania, chiar daca multi dintre ei cotizeaza deja la bugetul federal.

Se pare ca acelasi motiv l-a manat in lupta si acum 9 ani cand l-a lovit pe Johanes Rau. De fiecare data a fost retinut, amendat si eliberat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu