marime text:

Un reporter care filma o stire despre inundatii salveaza o femeie de la moarte! VEZI VIDEO

Un reporter din Statele Unite a devenit subiectul propriei stiri, dupa ce a salvat o femeie a carei masina fusese luata de ape.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Adam Rodriguez filma pentru un reportaj despre inundatiile care au lovit statul Arkansas, cand a observat un autoturism de teren inaintand inconstient in mijlocul torentului. Cateva clipe mai tarziu, masina a cazut prada apelor, iar soferita a iesit speriata. Legat cu o sfoara, reporterul a intrat in apa care ii venea pana peste umeri si a reusit sa o aduca intr-un loc sigur. Ambii au fost apoi preluati de masina de politie. Intreaga scena a fost filmata de cameraman.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuandrei222 (2012-06-03 17:27:03)
nu:)) daca era in romania reporteru zicea ca e o gluma facuta de maruta:))
raspunde »
UN BIET ROMANAS (2012-01-27 15:46:36)
daca era in romania ,lasa femeia sa moara in inundatie
raspunde »
cineva (2011-06-08 17:53:29)
Deci aceasta stire ne dovedeste din nou ca femeile sunt praf la volan..fratilor dati o lege sa nu mai aibe voie femeile pe strada cu masinile k sunt pericol public voi nu vedeti? Era una pe Virtutii si mergea claxonand..alta pe la Mihai Eminescu (zona obor) era pusa invers in coloana..vai de ele..si am multe exemple de genul...o singura fata stiu care conduce bine in rest sunt PRAF!!!!!!! Cred k 0.1% dintre femeile cu permis chiar stiu sa conduca....
raspunde »