marime text:

Un profesor ii da un cap in gura unui elev! VIDEO INCREDIBIL

Caz absolut fabulos in Ungaria: un profesor de istorie, suspendat dupa ce a fost filmat lovindu-si un elev cu capul in gura, urmeaza sa fie repus in functie, dupa ce a fost sustinut chiar de parintii baiatului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Attila Domotor (42 de ani) si-a iesit din minti cand a vazut ca elevul il intrerupe in mod repetat. Dupa ce imaginile au ajuns pe internet, dascalul a fost suspendat, insa se va intoarce la cursuri, pentru ca sustinatorii, printre care si parintii baiatului agresat, au organizat o demonstratie de sustinere.

"Fiul nostru ne-a creat o gramada de probleme. In sfarsit, cineva i-a aratat ca nu este buricul Pamantului", a declarat tatal elevului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuKavano (2011-05-31 12:06:28)
Hai sa va zic despre ce e vorba? Ii adevarat k il tot intrerupea si comenta elevul, la care prfesorul l-a tras oleak de tricou, si i-o zis elevu k vezi k imi rupi tricoul, la care profu, iti iei tu altu, la care elecu imi iei tu altu. Si atunci si-o iesit din minti profu si i-a dat "preversa" :)))
raspunde »
Guy (2011-05-27 11:19:55)
firar mama lui a ****...il calcam in picioare
raspunde »
Andrei Moraru (2011-05-26 21:27:48)
Am citit citeva din mesajele in legatura cu,,profu''... Si trebuie sa va spun ca m-a intristat putin.De ce?Pentru ca uneori vedem lucrurile ori printr-o prisma prea tragica ori santem prea partinitori cu cei care incearca sa ne invete si-ntroarecare masura sa ne si educe.Deci trebuie sa fim atentzi si sa fim mai echilibratzi cu aceste comentarii.
raspunde »
bla (2011-02-07 10:04:52)
frate, o avea dreptate ca pushtiu ala era un dobitoc, dar... sa n-o mai dam de gard, un profesor nu are voie sa loveasca elevii. punct. daca are nervii in batista sa se duca faca terapie de anger management, lasa-ti-o dracului. daca un elev face scandal si esti profesor, ai pus mina pe el si-l scoti afara. NU DAI IN EL. inseamna ca sinteti de acord si cu clipul de mai sus, in care un profesor ii pune pe elevi sa ii pupe picioarele ca sa le arate cine-i shefu', nu? mama, ce frustrat!
raspunde »
hahaha (2011-02-07 09:40:11)
prea tare profu nici nu se astepta ratatu sa si-o ia in anglia profesori pot sa bata legal elevi
raspunde »
profu care te baga in sperieti (2011-02-07 09:19:04)
Cred ca spargeam niste sticle in coltul clasei si puneam pa mucosu de elev sa stea in genunchi si cu mainile in sus vreo ora acolo.
raspunde »
alee (2011-02-07 09:17:03)
eu il zapaceam cu bataia sa fi dat in mine...acolo ii spargeam ficatii....
raspunde »
Adrian (2011-02-06 17:47:17)
Bv lui, asa se face, toti smecherasii prin scoli acum, profii nu ami au nici o putere, iar elevi nu au respect, astea sunt masuri sa ii invete minte. Democratia a fost prost inteleasa si o vad ca bataie de joc. trebuia sa ii dea si o palma dupa ceafa:))
raspunde »
aca (2011-02-06 16:44:38)
pe bune, ca uni chiar merita, cu atat democratie isi cam iau lumea in cap. ajung ca batranii sa zic ca pe vremea mea nu imi permiteam sa zic unei pers mai invarste sa se dea mai incolo, daca faceam imi vedeam ceafa in secunda a 2-a. nu am fost copil cminte da nici rau nu imi pare ca mi-am luat bataie cand eram mic, vb aia "de ce nu ai dat mama cu paru'n mine,..."
raspunde »
domnuspike (2011-02-06 10:06:58)
uneori elevii pun tare mult la încercare răbdarea profesorilor.. doar e democraţie..
raspunde »