marime text:

Un maestru in paranormal a hipnotizat o fata pentru a o viola!

Cazul unui fost star al unui show paranormal ce a ajuns sa fie acuzat de viol si pedofilie este demn de un film la Hollywood. Hipnoza, viol si chiar crima sunt detaliile care transforma povestea intr-o veritabila drama.
Un maestru in paranormal a hipnotizat o fata pentru a o viola!

Martin Smith are 45 de ani si este recunoscut pentru participarea ca medium in show-ul TV "Most Haunted". Barbatul a fost arestat in 2007 dupa ce o fata l-a acuzat de viol si de abuzuri repetate pe parcursul a 10 ani

Barbatul e acuzat ca a incercat sa o hipnotizeze pe fata de la varsta de 7 ani, continuand abuzurile pana cand fata a devenit adolescenta.

Originar din orasul englez North Shields, Smith a obligat-o intai pe fata sa il masturbeze, trecand apoi direct la viol. Fata a povestit ca de cele mai multe ori nu a fost hipnotizata, dar a preferat sa se prefaca pentru ca ii era teama de Smith ce se aratase foarte violent.

Atunci cand a fost arestat, Smith locuia in Spania alaturi de sotia sa si de cei doi copii ai lor. Imediat dupa ce barbatul a fost trimis inapoi in Anglia pentru proces, cei doi copii au fost gasiti morti, iar mama arestata pentru uciderea lor.

Procesul lui Smith continua.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu