marime text:

Un hot ghinionist a ramas blocat PATRU ore, intr-o pubela de gunoi! VEZI VIDEO

Tragicomedie filmata pas cu pas in Marea Britanie, cu un hot dureros de ghinionist, o pubela "incapatanata" si un agent de paza extrem de vigilent.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Lasand gluma la o parte, infractorul surprins de camerele de supraveghere are toate motivele sa-i fie recunoscator ofiterului care a chemat pompierii sa-l scoata dintr-un tomberon. Altfel, acolo ar fi murit.

Ora 1.00, dupa miezul noptii. La prima vedere, un barbat a venit intr-o parcare pentru a lasa produse reciclabile, in pubele special amenajate. Doar ca lucrurile stau putin altfel. Il ajuta de fapt pe un complice sa se strecoare inauntru, ca sa fure imbracamintea donata pentru Crucea Rosie. Cand isi da seama ca este filmat de camerele de supraveghere, infractorul ramas afara isi abandoneaza prietenul si fuge.

Patru ore s-au chinuit pompierii, politistii si paramedicii sa-l salveze pe hotul neinspirat. Gratie camerelor de supravghere, stiau ca barbatul este inca inauntru, dar nu mai dadea niciun semn de viata.

Anul trecut, o persoana fara adapost a murit, dupa ce a ramas blocata intr-o pubela asemanatoare. De data aceasta, echipa de descarcerare a reusit sa ajunga la barbatul dinauntru, inainte ca jaful tragi-comic sa se transforme intr-o drama. Cand si-a revenit, infractorul a fost amendat pentru tentativa de furt si incalcarea proprietatii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu