marime text:

Un homosexual si-a scos la plimbare iubitul roman, cu o lesa legata de penis!

Tribunalul Corectional din Carcassonne a decis amendarea cu zece euro a unui cuplu de homosexuali, prins de politisti pe o strada principala, care au observat ca unul dintre barbati il tinea pe celalalt intr-o lesa legata în jurul sexului, relatează www.20min.ch.
Un homosexual si-a scos la plimbare iubitul roman, cu o lesa legata de penis!
Un barbat de 63 de ani isi tinea partenerul, un roman de 50 de ani, legat cu o lesa, prinsa de prohab, potrivit declaratiilor acestora.
 
Astfel, cei doi au fost retinuti, de politistii municipali, sub acuzatia de atentat la pudoare.
 
Ei au fost dusi in fata unui judecator, sambata, care a decis amendarea cu zece euro, cu suspendare, cerandu-le celor doi sa-si rezerve jocurile intime la domiciliu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuDman (2011-05-14 21:31:04)
VA dati seama? Tipu era gol :))))
raspunde »
POPONELatacaFUNDEL (2011-04-11 18:30:30)
Bine ca nam copii inca si bine ca nu aveam cand se plimbau astia pe strada, Naspa este ca de era altfel tot eu eram tras la raspundere pentru ucidere prin castrare din culpa.Articolele astea fac reclama la ********, NU AR TREBUI PERMIS IN ROMANIA ASA CEVA, macar atat, coruptia e permisa, si cacatii astia strang la bani de spurca ca cersetorii, defapt nu e diferenta, sunt gunoaie ale unei societati.Toate gunoaiele societatii fac bani gramada nu vati prins, pentru ca munca grea este cea de care depind sa se sustina in basini iar \NOI muncim din greu nefiind platiti si ei se *** in *** si se mai si ajuta la bani.DE CE SA EXISTE ASA CEVA ?
raspunde »
Cristina (2011-04-11 11:46:07)
Mare-i Gradina lu Doamne Doamne.... Dar uita ca dupa necazurile de zi zi cu, mai citesti si cate un articol din asta...mai citesti si comentariile si instant te "umfla" rasul....:)
raspunde »
luci (2011-04-10 23:04:02)
eheeee...damblaua deeutei e sa se plimbe cu mine si sa mi_o tina legata in lesa.....:))
raspunde »
Iuli (2011-04-10 22:50:08)
Astfel de persoane carora le plac lesele si alte "jucarioare" si fetisuri mai ciudate sunt mai kinky, asta e, nu avem ce le face. Pentru fiecare homosexual hedonist exista 9 heterosexuali de acest gen. Si apropo, prohab nu este sinonim cu penis, ma asteptam la mai mult decat un titlu de tabloid ieftin din partea voastra. Daca vreti sa vedeti exibitionism, mergeti la paradele din Rio, sau la un Mardi Gras.
raspunde »
Ptr deeutza (2011-04-10 21:37:25)
Si damblaua ta care ar fi? :/
raspunde »
deeutza (2011-04-10 18:58:49)
lasati omul sa isi faca damblaua
raspunde »