marime text:

Un detinut isi ucide colegul de celula, din cauza unui prosop! IMAGINI SOCANTE

Camerele de supraveghere instalate intr-un penitenciar din statul american Florida au surprins momentul in care un detinut isi ucide colegul de celula, dupa un conflict izbucnit din cauza unui prosop murdar. Victima este un barbat condamnat la inchisoare pe viata, pentru uciderea unui politist care incerca sa-l aresteze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit autopsiei, Augustus King (68 de ani) a murit sufocat, confirmand astfel declaratia agresorului, James Hugger (52 de ani), care a sustinut tot timpul ca nu si-a lovit colegul de celula, ci doar l-a imobilizat.

De altfel, King a fost cel care a inceput conflictul, deranjat de reprosurile lui Hugger, care isi gasise prosopul murdar. Obsedat de igiena, el s-a apucat sa-l spele inca o data. Imaginile il arata pe King cum isi infasoara hartie igienica in jurul pumnului si isi loveste colegul de celula in cap, pe la spate. Desi cu un cap mai inalt decat adversarul sau si cantarind de doua ori mai mult - 127 de kilograme, barbatul de 68 de ani a fost pus la pamant de Hugger si prins intr-o stransoare a mortii.

James Hugger
, condamnat la 15 ani pentru tentativa de crima, nu a fost pus sub acuzare, procurorii considerand ca a fost vorba de o "omucidere justificata". Totusi, gardienii au fost acuzati ca au intervenit prea tarziu, desi ei spun ca au respectat intocmai precedurile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu