marime text:

Un cuplu DEMENT - s-au filmat in timp ce faceau sex cu cainele!

Acuzatie socanta pentru un cuplu din statul american Oklahoma. Un barbat si sotia sa sunt acuzati de pedofilie, dar si de zoofilie, ultima fapta fiind si inregistrata cu ajutorul unei camere video.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politia a fost alertata intai de tutorele unei fetite de 13 ani, acesta acuzandu-i pe sotii Double ca au incercat sa o convinga pe fata sa intretina raporturi sexuale cu ei.

La razia organizata, politistii au fost socati sa gaseasca mai multe casete video pe care erau inregistrate partide de sex intre cei doi soti, una dintre ele implicandu-l si pe cainele familei. Acesta avea, culmea, tot 13 ani!

Cei trei copii ai cuplului au fost luati in custodie, iar sotii Double vor fi acuzati printre altele de corupere de minori, expunere indecenta in fata minorilor si crime impotriva naturii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuEMIL (2011-12-06 09:13:14)
WHAT THE FUUUK , MAN ! HAHAHAHAHA
raspunde »
Pt No Comment (2011-05-14 21:42:19)
Sa sti ca te cred. porcul meu vorbeste numai despre tine
raspunde »
careva (2010-12-07 07:26:40)
Pai eu am intrat aici sa vad inregistrarea cu cainele nu un reportaj care nu este tradus.
raspunde »
jiji (2010-12-07 01:32:27)
...jegurile aste umane trebuie injectate letal fara prea mult proces....sunt si la noi nenorociti din astia ...unul e chiar cel care a scris comentariul de mai jos..si s-a semnat --No Coment---Si va rog daca stiti vreunul in realitate dati-mi adresa lui sa-l invat noi explorari in materie de sex ...si anume anal cu un rotopercutor BOSH...va fi ceva nou.....
raspunde »
No Comment (2010-12-06 20:51:53)
Mia e putin si imi da o lacrima......... Frate, unii nu stiu ce inseamana sa te distrezi la maxim si cu alte genuri - tipuri de amor gen zoo dar fara copii implicati :) Mai ales cu cutu la fete le plac la maxim, mai ales ca Zoophilia este de sute de ani si este preferate in special de fetele cuminti care vor sa vibreze mult mai tare decat cu un barbat . Mai ales ca animalele nu au boli precum au oamenii si sunt mult mai ascultatori .Daca nu isi implcau copii era super cu cel mai bun prieten patruped. Bafta
raspunde »