marime text:

Un copil de 6 ani a murit sub ochii tatalui, dupa ce hidroavionul lor s-a rasturnat intr-un lac!

Poveste infioratoare, in Statele Unite, unde un baietel de 6 ani a pierit sub privirile ingrozite ale tatalui sau! Cei doi erau intr-un mic hidroavion, iar la mansa era barbatul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand a vrut sa coboare pe suprafata unui lac din Washington, pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor si acesta s-a rasturnat. El a reusit sa scape cu viata, insa copilul a stat prea mult sub apa si medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Pilotul - tatal unui copil de 6 ani, care isi luase fiul ca pasager, in primul sau zbor - a incercat sa coboare cu avionul pe suprafata lacului Goodwin, din statul Washington. Insa aparatul s-a rasturnat si a ramas plutind, cu cabina scufundata in apa. Barbatul a reusit sa se salveze, dar nu si-a putut ajuta si baiatul.

Martorii au incercat sa vina in ajutorul micutului, insa niciunul n-a rezistat prea mult in apa care abia daca avea 4 - 5 grade Celsius.

Baiatul a stat in apa aproximativ o jumatate de ora, pana cand scafandrii l-au dus la mal. Nu mai era constient. A fost transportat rapid la spital, dar medicii nu l-au putut salva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu