marime text:

Un copil de 12 ani si-a salvat fratii mai mici de la moarte, dupa ce chiar mama a incercat sa-i ucida

Un baietel din statul american New Mexico este erou la 12 ani. El si-a salvat de la moarte sora si fratele. Copiii se aflau intr-o masina cuprinsa de flacari, iar pustiul a reusit sa-i scoata la timp, inainte sa arda de vii.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cazul este cu atat mai tulburator cu cat politistii banuiesc ca mama a incercat sa-i ucida .

Pustiul de 12 ani se afla in masina impreuna cu mama si cei doi frati ai sai. Femeia a oprit in camp, le-a dat copiilor sa inghita cate un pumn de pastile, dupa care a pornit motorul. Cei patru au adormit, numai ca in scurt timp, autovehiculul a fost cuprins de flacari.

Vazand ca niciunul dintre fratii sai nu se trezeste, pustiul a inceput sa traga de ei ca sa-i scoata din masina cuprinsa de foc.

Baiatul nu s-a lasat pana cand nu si-a tarat sora si fratele la cativa metri distanta de incendiu. Din pacate, n-a mai avut putere sa-si salveze si mama.

Calvarul era insa departe de final. Cei trei copii s-au trezit singuri in camp, in ninsoare. Ca sa se incalzeasca in timpul noptii s-au adapostit in carcasa calcinata a masinii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu