marime text:

Un chirurg i-a uitat in abdomen doua foarfeci, de 16 centimetri fiecare!

Nici macar spitalele cu renume din vestul Europei nu sunt ferite de erori si neglijente medicale. Unele cazuri sunt de-a dreptul inimaginabile, cum este cel al unui belgian caruia chirurgul i-a uitat in abdomen doua perechi de foarfeci.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Culmea e ca dupa operatie, asistentele au remarcat lipsa instrumentelor, dar nimeni nu s-a ostenit sa investigheze disparitia lor.

In 2006, Glenn Godecharle, acum in varsta de 50 de ani, a fost operat intr-un spital din Anvers, pentru o ocluzie intestinala. Aparent, interventia a fost un succes si pacientul a fost externat in stare buna. Insa dupa numai cateva saptamani, a inceput sa simta dureri crancene.

Consultat, chirurgul care il operase l-a asigurat ca erau simptome firesti. Abia dupa un an, cand era la capatul puterilor, Glenn a mers la alt doctor. Radiografia i-a produs socul vietii lui: avea uitate in burta doua perechi de foarfeci chirugicale, de cate 16 centimetri fiecare.    
  
O noua interventie chirugicala l-a scapat definitiv de necaz. 

In afara de o recunoastere spasita, conducerea spitalului n-a gasit de cuviinta sa-l sanctioneze pe medicul neglijent. I-a propus totusi nefericitului pacient o compensatie de 5.000 de euro. Glenn a deschis insa actiune in instanta, pentru a obtine despagubiri de 80.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu