marime text:

Un cadavru a stat doua luni ascuns sub pat, intr-o camera de hotel "verificata" de politisti

Politistii din Memphis au facut-o lata cu adevarat ,dupa ce angajatii unui hotel din oras au gasit cadavrul unei femei, ascuns intr-una dintre camere, verificata in prealabil de agenti. Si asta nu e tot. Din cate se pare, trupul neinsufletit al femeii a zacut acolo mai bine de doua luni, timp in care alti clienti au fost cazati in camera.
Un cadavru a stat doua luni ascuns sub pat, intr-o camera de hotel verificata de politisti

Poate ca ramasitele femeii ar mai fi zacut mult si bine sub patul cu pricina, daca menajerele nu s-ar fi plans ca in camera miroase tot mai rau si mai puternic. Cand conducerea hotelului s-a hotarat sa le asculte, ceea ce au gasit sub pat i-a lasat pe toti fara grai. Chemati din nou, politistii au dat din umeri, iar sefii lor nu par sa realizeze gravitatea situatiei.

Cum cadavrul nu a fost gasit, principalul suspect, iubitul victimei, a si fost eliberat, din lipsa de probe.

Si mai sinistru este ca, dupa ce politistii au renuntat la ancheta initiala, camera cu pricina a tot fost inchiriata, timp de doua luni, unor oameni care fara sa stie, au dormit deasupra unui cadavru. Asta ar putea sau, mai degraba, ar trebui sa-i lase fara slujba, pe politistii si medicii legisti, care s-au facut doar ca cerceteaza locul crimei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu