marime text:

Un britanic sustine ca a fost pradat de trei ori din cauza Google Street View! Hotii l-au spionat on-line

Un britanic a criticat cu vehementa softul Google's Street View pentru ca, spune el, a fost calcat de hoti de trei ori din cauza lui, informeaza Daily Mail. Gordon Rayner crede ca spargatorii au utilizat serviciul si au stiut exact cand sa actioneze, intrucat au vazut cand si-a lasat usile garajului larg deschise.
Un britanic sustine ca a fost pradat de trei ori din cauza Google Street View! Hotii l-au spionat on-line
Gordon Raynor a spus ca hotii au stiut exact ce are de valoare si bun de furat din garaj din imaginile disponibile pe pagina de internet. A verificat site-ul si a vazut ca atunci cand isi lasa usile deschise, se poate face lesne un inventar din fata computerului.
 
Astfel, in imaginile surprinse anterior furturilor, se poate vedea foarte clar o bicicleta, care a fost apoi furata. Hotii s-au intors dupa doua zile, insa nu au mai gasit nimic interesant. Britanicul si-a invatat lectia si nu a mai lasat nimic de valoare in garaj.
 
Google s-a aparat si a spus ca nu s-au raportat cresteri ale criminalitatii dupa ce Street View s-a lansat in 20 de tari. Un purtator de cuvant al companiei a spus ca imaginile disponibile pe Google's Street View nu sunt diferite de cele pe care le are la dispozitie orice persoana care face o simpla plimbare pe strada.
 
Totusi, lansarea lui Street View ingrijoreaza mai multe persoane, care spun ca le este violata intimitatea si le transforma in potentiale victime pentru infractori.
 
Google Street View este un serviciu on-line de pe care pot fi vizualizate strazile unei localitati.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu