marime text:

Un barbat si-a ucis sotia si a obligat-o pe fiica lor de 12 ANI sa-l ajute sa o dezmembreze cu drujba!

Barbatul de 33 de ani a innebunit de-a dreptul cand sotia lui l-a parasit, luandu-i cu ea si pe cei trei copii ai lor. A strangulat-o si injunghiat-o pe femeia de 28 de ani, chiar sub ochii copiilor.
Un barbat si-a ucis sotia si a obligat-o pe fiica lor de 12 ANI sa-l ajute sa o dezmembreze cu drujba!

Americanul James Hawkins a vrut sa-si ascunda fapta si pentru asta era necesar sa scape de cadavru. Cum un trup era greu de ascund, barbatul a decis sa-l transeze.

James si-a dat seama ca pentru o asemenea munca avea nevoie de ajutor... Prin urmare, el si-a amenintat cu cutitul fiica de 12 ani si a obligat-o sa participe la transarea cadavrului mamei ei cu o drujba. Bucatile de corp au fost apoi puse intr-un congelator, James avand intentia sa scape pe rand de ele.

Barbatul a anuntat la politie disparitia sotiei, iar pe parcursul anchetei care a urmat a facut mai multe greseli care l-au tradat. In final, a fost aflat oribilul adevar.

Mai mult, fiica lui a marturisit ca timp de 2 ani a fost abuzata sexual de catre tatal ei.

Vineri, un juriu din Tennessee l-a condamnat la moarte pe James Hawkins.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucucubau (2011-06-13 13:38:31)
corect,DIGEAI.....STILUL AMERICAN,CU VALORILE LOR MORALE....PIRTZ!!!!....Mai bine in Romanica noastra(pacat ca e locuita!!!).....e mai multa liniste!
raspunde »
digeai (2011-06-13 04:21:48)
Unde e asta, in Uganda, in Sudan? Aha, SUA. Stai... parca SUA era cea mai civilizata tara... Daca asa chestii au loc in state sa mai zica cineva ca e rau in Romania. Pana acum o singura tara nu am vazut in palmaresul crimetime.ro: Japonia! Oare ce se intampla cu ei? Nu cred ca as vrea sa stiu cum ar arata crimetime.us in America la marimea tarii si amploarea crimelor. Nu porneste calculatorul! :))
raspunde »
adina (2011-06-12 19:04:19)
"un juriu din Tennessee l-a condamnat la moarte pe James Hawkins" Adica animalul asta a scapat asa de usor?
raspunde »