marime text:

Un barbat i-a SCOS OCHII cu degetul sotiei si i-a MANCAT NASUL dintr-un motiv stupid!

Femeia, care este profesor universitar, a fost internata in spital dupa ce a fost mutilata de sotul ei. Medicii i-au salvat viata, dar i-au dat o veste cumplita: si-a pierdut definitiv vederea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Rumana Manzur, de 33 de ani, din Bangladesh, mama unei fetite de 5 ani, a fost acuzata de sotul ei de infidelitate - asa si-a scuzat in prima faza sotul violent atacul.

Sub ochii copilului lor, barbatul, Syeed Hasan, s-a napustit asupra sotiei, a batut-o crunt, i-a presat globii oculari cu degetele pana i-a spart si i-a mestecat pur si simplu nasul si buza de sus.

De pe patul de spital, femeia a dat un interviu in urma caruia cazul ei a fost adus la cunostinta opiniei publice si a starnit o indignare profunda care a determinat autoritatile sa-l aresteze pe barbat.

Ulterior el avea sa declare ca este convins ca sotia nu l-a inselat si ca, de fapt, a atacat-o pentru ca a vrut sa o impiedice sa-si continue studiile. Femeia a castigat o bursa de studii postuniversitare in Canada, unde a si stat cateva luni, iar el nu mai putea sa accepte faptul ca ea este o persoana mult mai educata decat el.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu