marime text:

Un avion cargo s-a prabusit peste un complex de locuinte, in Pakistan!

Parca s-a dezlantuit iadul, sambata seara, in Pakistan, cand un avion cargo s-a prabusit peste un complex de locuinte din Karachi, provocand un incendiu urias. Intregul echipaj, format din opt rusi, a pierit in accident.
Un avion cargo s-a prabusit peste un complex de locuinte, in Pakistan!

20 de cladiri au fost distruse, insa majoritatea erau in constructie, deci nelocuite. Echipele de salvare au cautat toata noaptea printre daramaturi, fara sa gaseasca pana acum alte victime.

Avionul, un Iliusin-76, trebuia sa ajunga in Sudan. Din motive necunoscute inca, s-a prabusit la doar doua minute dupa ce a decolat de la Karachi. A cazut, in toiul noptii, peste un bloc in constructie, dintr-un cartier rezidential. Putinii martori au povestit ca aparatul a picat ca o ghiulea peste cladire.

In scurt timp, mai multe cladiri locuite, din jur, au luat foc. Membrii echipajului au pierit pe loc.

Sute de oameni speriati de flacarile uriase au venit sa vada ce se intampla si aglomeratia le-a facut misiunea si mai dificila pompierilor si echipelor de salvare.

Accidentul este al treilea de acest gen, in Pakistan, in mai putin de cinci luni. 21 de oameni au murit, acum trei saptamani, cand un avion de pasageri de mici dimensiuni s-a prabusit dupa decolare. Iar in iulie, 152 de persoane au pierit intr-un mod similar, in apropiere de Islamabad.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu