marime text:

Un accident de circulatie i-a SALVAT viata unui barbat!

Un camionagiu din SUA a muscat cu pofta dintr-un mar, s-a inecat, si-a pierdut cunostinta si camionul s-a izbit de un parapet de beton. Din cauza socului, sustine soferul, imbucatura care ii putea fi fatala i-a sarit din gat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sunt si martori care ii confirma versiunea, dar unii colegi de trafic cred ca povestea e cam cusuta cu ata alba. Un camion greu a spulberat bariera de beton care desparte sensurile de mers ale unei autostrazi din Pennsylvania.
 
Soferul, Richard Paylor, zice ca manca un mar si s-a inecat. Chiar mai rau de atat, si-a pierdut cunostinta. Martorii au vazut ca mastodontul pe roti a virat brusc. Alti soferi din trafic, audiati de politie, declara ca l-au vazut pe Paylor prabusindu-se peste volan.
 
Insa in momentul coliziunii, din cauza socului, bucata de mar i-a sarit omului din gat. Asa, a scapat cu viata si are ocazia sa-si spuna uimitoarea poveste.
 
Unii cred, insa, ca e doar o nascocire de-a lui Paylor ca sa scape basma curata dupa accident.
 
E drept ca sunt destui si cei care l-au crezut.
 
Politistii n-au gasit nicio bucata de mar in cabina camionului si inca investigheaza cazul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu