marime text:

Un accident cum NU vezi in fiecare zi - Iata un sofer ... ORB! VIDEO

Accident neobisnuit in orasul rus Petrozavodsk, unde o masina ce tracta un autobuz a lovit in plin un alt autovehicul pe care l-a plimbat prin toata intersectia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A venit sa tracteze un autobuz stricat si a sfarsit prin a distruge un altul. I s-a intamplat unui sofer rus, care pur si simplu nu a vazut o masina. Altfel nu se explica de ce a a impins-o prin toata intersectia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariudorel (2011-01-22 02:18:11)
masina mica nu s-a incadrat corespunzator in intersectie,a vrut sa taie calea camionului,deci soferul de camion nu este vinovat,unde sa mai punem k poate era in unghiul mort al oglinzii...........deci soerul nu este orb,dar ptr unii meseria de sofer este una mizerabila si degradanta.eu zic k nu este vinovat soferul camionului.
raspunde »
rds (2011-01-22 01:06:14)
pai se vede din start ca tampitu ku masian mika este de vina ca se baga in fata camionului.............sa se asigure dal drecuu de rus prost jegosii dercuu........da e incredibil de puternic camionul.....cu autobuzul dupa el, mai merega tarasii si cu masian mika dea2ua......tinant cont k,cauciucurile in orozontal opun rezistenta la inaintare! ..............
raspunde »