marime text:

Ultima nebunie pentru pedofili in America - femeia-barbat care agata adolescente!

Un caz care a socat America a ajuns la momentul deznodamantului. Este vorba despre o femeie de 31 ani din Ohio, care se dadea drept baiat ca sa cucereasca adolescente.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Patricia Dye se tundea scurt si se imbraca in haine baietesti. Ajutata de trasaturile adolescentine, nu i-a fost greu sa se dea drept un baiat de 16 ani. A pacalit cel putin doua adolescente, pe una dintre ele timp de 6 saptamani.

Demascata in iunie de una dintre victime, femeia si-a recunoscut faptele.

Chiar si asa, sentinta a fost o surpriza pentru toata lumea. Judecatorul i-a dat doar sase luni de inchisoare, din care se vor scadea lunile deja petrecute dupa gratii in asteptarea procesului. Rudele fetei care a demascat-o sunt socate de atata clementa.

Dye se va afla sub supraveghere judiciara timp de doi ani si este obligata sa mearga la psihiatru. Ea a fost inscrisa intr-o baza de date de agresori sexuali.

Cazul lui Dye aminteste de filmul "Baietii nu plang niciodata", care i-a adus un Oscar lui Hillary Swank pentru rolul unei adolescente care se dadea drept baiat. Filmul fusese si el inspirat dintr-o poveste reala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu