marime text:

UIMITOAREA poveste a omului care si-a recapatat chipul! VIDEO+FOTO

Un barbat de 25 de ani este primul om din Statele Unite si al doilea din lume care a primit un transplant complet de fata. Luni, pentru Dallas Wiens a fost o zi mare...
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nu pentru ca dupa foarte mult timp are din nou un chip, ci pentru ca si-a reintalnit fiica pentru prima data dupa accidentul care l-a mutilat.

Dallas Wiens a spus ca a avut putere sa treaca prin operatiile complicate in urma carora i s-au inlocuit nasul, buzele, pielea, muschii si nervii doar datorita fiicei sale, Scarlett.

Dupa teribilul accident, din care printr-o minune a scapat cu viata, doar gandul ca o va strange in brate si o va saruta pe fiica lui i-a dat putere.

In ultimele 6 saptamani, Dallas Wiens s-a recuperat intr-un spital din Boston, dupa operatia la care au participat peste 30 de cadre medicale si care a durat 15 ore.

Dallas Wiens, de 25 de ani, a fost electrocutat in urma cu mai bine de 2 ani. A stat in coma 3 luni, iar cand si-a revenit a constatat ca ramasese fara vedere, miros si nu putea manca. Mai mult, fata lui fusese complet arsa. Era insa fericit ca a scapat cu viata.
 
Medicii i-au refacut fata, i-au redat mirosul si acum poate manca. Vederea si-a pierdut-o definitiv, insa.
 
Dallas Wiens este fericit ca-si poate strange in brate fiica si ca acum, dupa atatia ani, poate iesi din salonul de spital.

VEZI in Galeria Foto imagini cu chipul barbatului inainte de accident, din perioada de recuperare si chipul lui de acum.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu