marime text:

Ucigasul lui John Lennon la a sasea incercare de a iesi din inchisoare - Yoko Ono se opune!

Yoko Ono a anuntat ca se va opune din nou eliberarii lui Mark David Chapman, care l-a asasinat in urma cu 30 de ani pe sotul ei, John Lennon, o cerere de eliberare inaintata de criminal urmand sa fie analizata din nou, pentru a sasea oara, luna viitoare.
Ucigasul lui John Lennon la a sasea incercare de a iesi din inchisoare - Yoko Ono se opune!
Yoko Ono s-a opus in mod constant eliberarii lui Mark David Chapman si a trimis din nou o scrisoare comisiei care analizeaza cazul, a declarat pentru Daily News Peter Shukat, avocatul artistei japoneze. "Punctul ei de vedere nu s-a schimbat", a declarat aceeasi sursa.
 
John Lennon a fost impuscat mortal pe 8 decembrie 1980, in fata locuintei sale din New York, in timp ce se intorcea acasa impreuna cu Yoko Ono, dupa o sesiune de inregistrari.
 
Mark David Chapman, in prezent in varsta de 55 de ani, condamnat pentru aceasta crima la o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare cu prelungire pe viata, va fi audiat de o comisie alcatuita din trei specialisti, incepand cu 9 august. Aceasta este cea de-a sasea cerere de eliberare pe care Chapman a adresat-o justitiei americane.
 
Peter Shukat a refuzat sa precizeze daca cea mai recenta scrisoare a lui Yoko Ono catre comisia de eliberare este aceeasi cu cele pe care artista japoneza le-a trimis comisiei din doi in doi ani, de cand Mark David Chapman a avut dreptul sa adreseze prima cerere de eliberare, in anul 2000.
 
In cea mai recenta scrisoare, Yoko Ono a declarat: "Daca el va fi eliberat, ma tem ca el va readuce alt cosmar, haos si confuzie. Eu si cei doi fii ai lui John nu ne vom mai simti in siguranta pentru restul vietii".
 
Yoko Ono a declarat, totodata, ca Mark David Chapman nu va fi nici el in siguranta, daca va fi eliberat.
 
Ca o consecinta a notorietatii sale, Chapman este tinut intr-o celula speciala a inchisorii Attica. El lucreaza acolo ca portar, face curat in birouri si ii ajuta pe ceilalti prizonieri intr-una dintre bibliotecile inchisorii specializate in legislatie.
Cu exceptia unor violari minore ale regulamentului inchisorii, cazierul lui Chapman este "curat" inca din 1994.
 
John Lennon ar fi implinit in luna octombrie 70 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu