marime text:

Ucigasa cu sange rece eliberata pentru o zi de ... SHOPPING!

Stupoare in Marea Britanie. O femeie inchisa pe viata pentru ca si-a ucis logodnicul si-a petrecut o zi in libertate, a mancat la un restaurant si a facut cumparaturi intr-un mall alaturi de o prietena.
Ucigasa cu sange rece eliberata pentru o zi de ... SHOPPING!

Tracie Andrews are 41 de ani si pe ultimii 14 i-a petrecut in inchisoare, dupa ce si-a injughiat de 37 de ori logodnicul si apoi a dat vina pe un sofer nervos. Femeia a fost eliberata weekendul trecut pentru 8 ore, pe care si le-a petrecut intr-un mall la cumparaturi.

"Nu stiam ca s-a intamplat asta, e traumatizant" a fost reactia mamei celui pe care Tracie l-a ucis cu sange rece in 1996. "Ce trebuie sa faci in tara asta pentru a fi inchis pe viata" au spus pana si surse din cadrul inchisorii in care Tracie a fost retinuta in ultimii ani.

Incredibile sunt si conditiile in care Tracie a trait in ultimii ani. Cat timp a fost inchisa, si-a schimbat numele in Tia Carter, si-a facut operatii estetice de 5.000 de lire sterline si a avut mai multe relatii lesbiene cu alte detinute.

Familia victimei se teme acum ca totul este facut pentru a pregati eliberarea lui Tracie anul viitor, la doar 15 ani de la oribila crima pentru care a fost condamnata doar in teorie la inchisoare pe viata.


Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu