marime text:

Turista DECAPITATA in Spania! Criminalul s-a plimbat apoi pe strazi, cu capul in mana!

Scene de groaza intr-un magazin din Tenerife. O turista britanica a fost decapitata in fata mai multor martori, fara ca vreunul dintre ei sa poata sa faca vreo miscare. Agresorul s-a plimbat apoi pe strazi, pret de cateva minute, cat le-a luat trecatorilor sa-l prinda.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pana au ajuns politistii, oamenii l-au snopit in bataie pe criminal.

Totul s-a petrecut intr-un supermarket din Arona, un orasel din sudul insulei Tenerife. Un barbat de origine bulgara a intrat in magazin, a furat un cutit si apoi a pornit in cautarea unei victime. S-a napustit asupra femeii de 60 de ani si pana ca cineva sa aiba timp sa intervina, a ucis-o cu cruzime. Dupa atacul extrem de sangeros, a iesit in strada, spre groaza trecatorilor, care nu mai stiau incotro sa fuga.

Mai multi barbati au sarit sa-l imobilizeze pe agresor.

Criminalul in varsta de 28 de ani a fost arestat. Individul era o cunostinta mai veche a politistilor din Tenerife - avea cazier pentru acte de violenta si fusese internat intr-un spital de psihiatrie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu