marime text:

Turisti batuti si arestati in Tunisia, pe motiv ca sunt teroristi! IMAGINI SOCANTE

Apele nu s-au linistit inca in Tunisia: schimburi de focuri au avut loc si duminica seara, intre partizanii fostului dictator si fortele de ordine. Cativa cetateni straini, prinsi in valtoarea evenimentelor, au fost arestati si batuti, fiind suspectati ca sunt teroristi straini.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi barbati maltratati sunt cetateni suedezi. Poate ca ar fi fost lasati in pace, daca nu ar fi avut la ei arme. Erau pusti de vanatoare, dar agresorii, desi poarta uniforme, nu par sa-si fi dat seama de asta.

Cei doi fac parte dintr-un grup mai mare de cetateni suedezi, veniti la vanatoare si luati prin surprindere de schimbarea de regim din Tunisia. Cel putin noua dintre ei au fost arestati si batuti. Unii sunt in continuare detinuti.

Ca sa nu fim pusi in asemenea situatii, Ministerul roman de Externe ne recomanda sa evitam calatoriile in Tunisia. Cei care se afla in aceasta tara sunt sfatuiti sa contacteze ambasada, sa evite locurile aglomerate si deplasarile dupa ora 18.00 sau in grupuri mai mari de trei persoane.

Pentru moment, situatia ramane tensionata in Tunisia. Schimburi de focuri intense au avut loc duminica seara, in apropierea palatului prezidential si la sediul principalului partid de opozitie. De vina ar fi sustinatorii fostului dictator, care nu vor sa-si piarda privilegiile.

Politia a arestat zeci de persoane, inclusiv pe seful pazei fostului presedinte, in incercarea de a restabili ordinea. Luni ar trebui anuntata si componenta noului guvern, de uniune nationala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu