marime text:

Trei romani arestati in Cipru dupa ce au golit o biserica!

Trei romani au fost retinuti de autoritatile cipriote care ii suspecteaza de furtul unor artefacte religioase din doua biserici, ce au fost gasite asupra lor la momentul retinerii in Limassol, informeaza publicatia cipriota Cyprus Mail, in editia electronica de joi.
Trei romani arestati in Cipru dupa ce au golit o biserica!
Trei barbati de nationalitate romana au fost retinuti, miercuri, pentru patru zile, iar un libanez pentru opt zile, toti fiind suspectati de furtul mai multor artefacte religioase de la doua biserici din Limassol.
 
Un oficial al politiei, citat de publicatia cipriota, spune ca politistii au reusit recuperarea, in cadrul unei operatiuni, a mai multor biblii, cruci, icoane si alte obiecte religioase.
 
Potrivit sursei citate, informatia livrata telefonic anchetatorilor, respectiv ca undeva, in regiunea Limassolului, mai multi barbati detin si incearca sa vanda artefacte religioase furate, a venit marti, in jurul orei 21.20.
 
Politistii au inceput imediat supravegherea operativa a zonei si l-au identificat pe cetateanul libanez, caruia i-au perchezitionat masina. In masina strainului anchetatorii ciprioti au gasit obiecte religioase care s-au adeverit a fi fost furate din cele doua biserici din Limassol.
 
Ulterior, politia a perchezitionat casa libanezului unde au gasit icoane, cruci si alte artefacte, dar si pe cei trei romani la care autoritatile au gasit de asemenea obiecte religioase presupus a fi fost furate de la aceleasi biserici.
 
Oficiali ai politiei locale au relatat, pentru sursa citata, ca in acest caz mai este cautat un arab pentru a putea fi interogat in legatura cu furturile de obiecte religioase.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu