marime text:

Trei oameni de pe o barca ajunsa in voia valurilor, salvati de echipajul unei nave de croaziera!

Momente pline de tensiune, la nici 20 de kilometri de tarmul nordic al Cubei. De vina n-au fost eternele frictiuni dintre Havana si Washington, ci trei americani a caror barca ramasese in voia valurilor. Din fericire pentru ei, prin zona tocmai trecea o nava de croaziera.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce echipajul se chinuia sa-i aduca la bord pe naufragiati, pasagerii se intreceau sa filmeze operatiunea de salvare.

Cei trei marinari ghinionisti, a caror barca ramasese fara motor, mai aveau doar cateva sute de metri pana sa intre in apele teritoriale cubaneze, cand norocul le-a iesit totusi in cale. Un imens pachebot le-a venit in ajutor, dar tocmai atunci situatia s-a complicat si mai mult. Valurile create de nava de croaziera erau cat pe ce sa dea peste cap micul iaht.

In cele din urma, echipajul a reusit sa traga micul iaht paralel cu nava de croaziera si sa-i aduca la bord pe cei trei naufragiati.

Bucuros ca a scapat cu viata, proprietarul ambarcatiunii se gandeste totusi cu nostalgie ca iahtul ii era si casa, iar acum nu mai are nimic.

Chiar si asa, Wes Demott este hotarat s-o ia de la capat, impreuna cu motanul, salvat si el de pe iahtul aflat in deriva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu