marime text:

TRANSFORMARE ULUITOARE. Un chinez de 20 de ani a ajuns in Canada, deghizat in pensionar!

Isprava de zile mari pentru un chinez de 20 de ani, care a ajuns in Canada deghizat intr-un pensionar. Cu ajutorul unei masti din silicon, tanarul a reusit sa-si ascunda nu doar adevarata varsta, ci si rasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit expertilor, chinezul deghizat intr-un batranel de origine europeana a reusit tocmai pentru ca vamesii se concentreaza pe alte grupe de risc.

Imigrantul chinez a reusit a uitat insa ca natura nu ne imbatraneste pe bucati, iar mainile sale suple le-au dat de banuit insotitoarelor de bord. Cand si-a dat seama ca e pe cale sa fie descoperit, tanarul a incercat alta stratagema. A intrat la toaleta si a indepartat masca. "Intinerit" a revenit la locul sau, la timp ca sa fie retinut. Acum, a depus o cerere de azil in Canada, si are toate sansele sa o si primeasca. Asta, dupa ce va raspunde pentru ca a folosit documente si deci, o identitate falsa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuValery (2011-01-02 18:14:00)
Pt. LOGIC BOY: Da, era un om liber dar din cu totul alt motiv decat cel sustinut de tine. Daca reusea sa intre in Canada fara ca nimeni sa nu-l fi suspectat, nu ar fi trebuit sa raspunda in fata legii pentru uz de documente false si identitate falsa, pentru care va sta ceva timp dupa gratii.
raspunde »
iulian (2010-11-06 21:46:08)
mincuna nu merge departe
raspunde »
LOGIC BOY (2010-11-06 21:02:58)
ati fost atent cand zice ca daca reusea era un om liber deci noi restul tarilor suntem niste sclavi sau pioni, ar insemna ca America este land of choise :-D fk AM
raspunde »